Magnetisk gazelle Magnetisk gazelle 2013

Et spændende år er ved at lakke mod enden, og hos Larko Magnet International ApS kan vi se tilbage på et hektisk men også særdeles begivenhedsrigt år i magnetens tegn.

Larko Magnet fik i oktober i år den ære at blive udnævnt som gazellevirksomhed 2013 ud af    kun 1357 danske virksomheder.

 

Adm. direktør Lars Kobberholm udtaler: ”Vi er naturligvis stolte af titlen som gazellevirksomhed, der for os mest af alt signalerer, at vi har taget hul på en rigtig spændende fremtid, som kommer til at byde på mange nye projekter og fremtidsmuligheder. 2012 kulminerede med rigtig mange store projekter, som gav anledning til endnu flere investeringer her i år 2013. ”

Larko Magnet har blandt andet udvidet personalet og i sommeren 2013 flyttede vi i større lokaler i Skovlunde for i endnu højere grad at kunne imødekomme vores kunders krav om hurtige leveringstider. ”Vi opererer inden for et særdeles niche-præget område, hvor vi kan se nogle rigtig interessante tendenser på markedet. Det vigtigste for os pt er derfor hele tiden at være med der, hvor holdningsændringerne sker, og at vi hele tiden får investeret inden for de helt rette områder. Verden bliver jo ikke mindre, og det er ikke nok at kunne tilbyde magneter og god service. Der skal langt mere til”, fortsætter Lars Kobberholm.

Det kommende år 2014 kommer for Larko Magnet til at stå i nyudviklingens tegn og omfatter både nye markeder herhjemme og i udlandet samt flere investeringer i form af bl.a. udvikling af nye produkter, nye godkendelser og forbedrede online løsninger.

 

Vi ønsker alle vores kunder en rigtig glædelig jul og et godt nytår.