Nyhedsbrev til offshore

Som noget nyt lancerer Larko Magnet International A/S et nyhedsbrev rettet mod vind og offshore industrien. Vi oplever at få flere henvendelser om brugen af magneter i vindmøller, på boreplatforme, tankskibe og lignende.


Det er oftest i forbindelse med fastgørelse af genstande eller i forbindelse med hejsning af tunge genstande, at de magnetiske løsninger kommer i brug.

Ønsker du ikke en permanent installering i vindmølletårnet eller på boreriggen? Så er dette en ideel mulighed for at opnå midlertidig men stadig stærk og holdbar løsning.


Vi har en stort udvalg af forskellige typer magneter, som er indkapslet i en rubust glidebestandig gummi. Gummiindkapslingen beskytter magneten mod vejrbestandige forhold, som normalt får en magnet til at korrodere. Vi har neodym i magneterne, da det er det stærkeste magnetiske materiale på markedet. Derudover fås de med intet mindre end 3 forskellige gevindtyper, så applikationerne er mange. Se alle vores gummimagneter her.


Søger du i stedet noget der er mere fleksibelt, hvor miljøet er mere beskyttet mod vejrelementerne, har vi også en løsning på dette.


Larko håber du vil følge med, når vi løbende præsenterer produkter, diverse løsninger og applikationer.