Pottemagneter til lageret Med pottemagneter kan I opnå særdeles fleksible løsninger til jeres lager eller udstilling samtidig med, at I højner sikkerheden.

Lagerreoler og udstillingssystemer skal fastgøres ordentligt både af hensyn til personalets sikkerhed samt kundernes. Med Excello Pottemagneter kan I på enkelt vis fastlåse jeres rack systems til enten en stålvæg eller en modstødende lagerreol. De magnetiske egenskaber er særligt fordelagtige, når behovet i jeres virksomhed ændrer sig, og der sker omrokeringer på lageret eller udstillingen.

Undgå at bruge tid og økonomi på at udbedre skruehuller i vægge eller udskifte de mange skruer i systemet. Træk reolerne fra hinanden med et klik og foretag de nødvendige justeringer.

Vores serie af Excello pottemagneter giver jer et stort udbud af dimensioner, styrker og gevindmuligheder. Vi stræber efter at imødekomme stort set alle behov, og vi er naturligvis i stand til at specialproducere modeller ud fra jeres specifikke krav.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring jeres udfordringer og muligheder, og lad os sammen skabe en tidsbesparende og sikker løsning.


Se hele sortimentet af Excello Pottemagneter her.


 Følg Larko på LinkedIn Tilmeld nyhedsbrev Kontakt os