Larko logo

Professionelle magnetsystemer kan være en udslagsgivende faktor, når der tænkes i nye baner og nye muligheder.

Hos Larko tager vi udgangspunkt i jeres problemstilling og jeres behov. Vi sørger for at udarbejde løsninger der er målrettet jeres behov, og som er skræddersyet til netop jeres miljø. Det giver jer de bedste betingelser for at opnå et professionelt og fleksibelt resultat, som I kan justere i takt med at jeres behov ændrer sig.

Læs også artiklen: Magneter gør jer effektive

Magnetsystemer anvendes ofte til at fastholde større og mindre metalkomponenter, maskiner og udstyr uden brug af borehuller eller andre remedier. Magnetismen gør arbejdet og åbner op for utallige anvendelsesmuligheder, når der tænkes blot en anelse ud af boksen.

Brug magnetsystemer som holdefunktion til jeres permanente såvel som midlertidige projekter. Magneterne er ideelle til at fastholde fx maskinel, rør, kabler, apparater, metaldøre mv. i bestemte positioner og løsningerne kan nemt justeres i takt med at jeres behov og koncepter ændrer sig.

Læs også artiklen ”Larko i avisen”

Optimér jeres arbejdsprocesser med professionelle magnetsystemer og få kompetent rådgivning om jeres projekt – hver gang.

 

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om jeres muligheder.