Innovation

Hos Larko leverer vi produkter, der tager udgangspunkt i jeres individuelle behov. Står I over for en udfordring, som kræver en skræddersyet løsning, kan I med fordel gøre brug af vores tilknyttede ingeniørers ekspertise. 


I nutidens mange forskelligartede projekter er det nødvendigt med stor faglighed og videndeling for at opnå det bedste produkt. Vi holder os derfor ajour med ugentlige møder, hvor     de forskellige projekter drøftes, så hvert projekt munder ud i det bedst tænkelige resultat.


Innovation og nyudvikling er nogle af vores kernekompetencer, og det er en af årsagerne til, at vi er anerkendt som erhvervslivets faste leverandør og samarbejdspartner inden for magnetprodukter.Hos Larko er vi i stadig udvikling af højteknologiske magnetprodukter, og vi udvikler blandt andet komplekse magnetsystemer til den elektroniske branche.Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres muligheder og behov. Vi står desuden gerne til rådighed for yderligere faglig ekspertise i tilfælde af vurdering af et projekt eller lignende. Kontakt vores tekniske afdeling på tlf. +45 39 65 48 00, eller send en e-mail til post@larko.dk.